Bashkëqeverisja me qytetarët, sfidë që vazhdon

Postuar më: 21 Maj 2018

Nga llogaridhënia publike e Kryeministrit Edi Rama në Gjirokastër: Më vjen shumë mirë që jemi këtu, sot dhe më vjen shumë mirë që ka një pjesëmarrje më të lartë, sesa çfarë ishte llogaritur nga organizatorët. Të mundohemi që të...


Komunikim për mediat pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave

Postuar më: 21 Maj 2018

Komunikim i Kryeministrit Edi Rama për mediat, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Sot jemi në aktivitetin e përmuajshëm të qeverisë në qark dhe për këtë muaj jemi këtu në Gjirokastër, ku kemi kryer mbledhjen dhe do të vazhdojm...


Pakicat kombëtare, ura të pazëvendësueshme tradite, kulture, miqësie

Postuar më: 21 Maj 2018

Dëgjesë me përfaqësuesit e pakicës kombëtare greke në Grapsh, Gjirokastër: Përshëndetje të gjithëve! Mirë se ju gjeta dhe shumë faleminderit që na prisni, edhe pse ora nuk është fort e përshtatshme! Sigurisht nuk kemi ardhur deri k...


Piramida e Tiranës, qendër inovacioni e teknologjie për të rinjtë

Postuar më: 16 Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit për rijetëzimin e Piramidës: Shumë faleminderit! Do mundohem të flas në një mënyrë sa më të përmbledhur, megjithëse kush më njeh e di se kjo nuk më del të jetë një ushtrim i...


Me vajzat dhe djemtë e “Air Albania”

Postuar më: 11 Maj 2018

Kryeministri Edi Rama bashkëbisedim me vajzat dhe djemtë e zgjedhur nga e gjithë Shqipëria për ekuipazhin e “Air Albania”:   Shumë faleminderit për praninë tuaj! Më vjen shumë mirë, të kem privilegjin, që të jem i pari që sh...


Aeroporti i Vlorës dhe Air Albania, investime strategjike për turizmin dhe ekonominë shqiptare

Postuar më: 10 Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Asamblenë e Përgjithshme të Dhomës së Tregtisë Shqiptaro-Turke:   Iyi akşamlar! Nuk di më shumë fjalë, por besoj se marrëdhënia mes Shqipërisë dhe Turqisë është e tillë që i thotë të gjitha...


“Infermierë për Shqipërinë” – punësim sipas meritës

Postuar më: 10 Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kongresin e parë të Infermierëve të Shqipërisë:   Përshëndetje të gjithave dhe të gjithëve! Pak sekonda para se të ngrihesha, lexova një shprehje të Papa Françeskut, që nuk e kisha dëgjuar më ...


Negociatat me BE/ Të mos lidhen me fatin e zgjedhjeve të ardhshme, por të gjeneratave

Postuar më: 10 Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend:   Sapo asistuam në një garë të ndezur për lidershipin e Partisë Demokratike në rrjetet sociale, ku kryetari i Partisë Demokratike dhe lideri legjendar garuan secili në ekranin e mrokllës së...


Punësimi, mundësi të reja për të rinjtë me arsim profesional

Postuar më: 9 Maj 2018

Plot 700 vende të lira pune ofrohen në Panairin e Punës në qytetin e Lezhës. Kryeministri Edi Rama, i cili vizitoi stendat e këtij Panairi, u shpreh se edhe ky Panair dëshmon mbi mundësitë e reja që u ofrohen veçanërisht të rinjve që ka...


Trashëgimia kulturore shqiptare, një vlerë e shtuar për Europën

Postuar më: 9 Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në eventin kushtuar Ditës së Europës:   Një rilindës i madh shqiptar, Naim Frashëri, na ka lënë pas vargun që ne duhet t’ua këndojmë fëmijëve tanë, por edhe të gjithë miqve tanë europianë, sa her...


Bashkëqeverisja me qytetarët, sfidë për ta kthyer në një koalicion real qeverisës

Postuar më: 8 Maj 2018

Bashkëqeverisja, Kryeministri Edi Rama takim me qytetarë në Laç:   Mirë se ju gjeta! Shumë faleminderit për praninë tuaj! Ne jemi këtu për të vazhduar një proces që sapo ka nisur, një fushatë pa votime, por një fushatë e mirëfi...


Një sezon turistik me më tepër pastërti, siguri e mundësi argëtimi

Postuar më: 8 Maj 2018

Sezoni turistik i këtij  viti do të jetë me shumë më tepër pastërti, siguri e mundësi argëtimi, por duhet që edhe qytetarët e bizneset të jenë kontributorë të rëndësishëm në suksesin e tij. Ky ishte apeli që Kryeministri Edi Ram...


Projektet për Lezhën që duam

Postuar më: 8 Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projekteve për zhvillimin rajonal të Lezhës: Përshëndetje të gjithëve! Më vjen shumë mirë që vazhdojmë sot, këtë pjesë të fushatës tonë të llogaridhënies publike me projektet konkre...


Llogaridhënie publike përpara qytetarëve të Lezhës

Postuar më: 7 Maj 2018

Kryeministri Edi Rama në llogaridhënien publike të qeverisë përpara qytetarëve të Lezhës:   Kjo është një fushatë e mirëfilltë komunikimi me njerëzit në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë, në të gjitha njësi...


Një hap më shumë drejt përfundimit të Bulevardit të Ri të Tiranës

Postuar më: 6 Maj 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në çeljen e segmentit te dytë të Bulevardit të Ri të Tiranës   Më vjen shumë mirë që jemi rikthyer këtu, në këtë kantier për të dëshmuar vijimin e një pune të madhe dhe një pune të vështirë ...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët