110 mijë studentë sondazh online mbi cilësinë e mësimdhënies

Postuar më: 19 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në lançimin e Sondazhit Kombëtar të Studentëve 2019 mbi cilësinë e mësimdhënies: Nuk dua të zgjatem, se, ndoshta është më me vlerë që cilido qoftë në këtë sallë që ka pyetje, apo që ka opinione pë...


Vendimi i parlamentit holandez, asnjë implikim të drejtpërdrejtë në lëvizjen e lirë të shqiptarëve

Postuar më: 18 Prill 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Më duket e udhës që t’i kthehem vendimit të parlamentit holandez, por duke e parë atë nga sfondi i një feste absurde që u zhvillua në oborrin e opozitës në Tiranë, si rez...


Thirrje mbi shprehjen e interesit për Anëtar të Komisionit Kombëtar të Përzgjedhjes për Trupën e Nivelit të Lartë Drejtues

Postuar më: 18 Prill 2019

Bazuar në ligjin nr. 152/2013 “Për nëpunësin civil”, të ndryshuar, neni 31, pika 1, gërma “ç” dhe pika 2, si dhe në zbatim të Kreut II, të Vendimit nr. 118, datë 5.3.2014 të Këshillit të Ministrave “Për procedurat e emërimit...


Kryeministri Rama takim me Kryeministrin e Katarit

Postuar më: 16 Prill 2019

Gjatë vizitës së tij në Katar, Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim dypalësh me  Kryeministrin e Katarit, Shkëlqesinë e Tij Abdullah bin Naser Al Khalifa Al Thani. Homologët vlerësuan bashkëpunimin ekzistues mes vendeve, si dhe dakord...


Kryeministri Rama vizitë zyrtare në Katar

Postuar më: 16 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Katar ku po zhvillon një vizitë zyrtare me ftesë të Emirit të Katarit  Lartësisë së Tij Sheikut Tamim bin Hamad Al Thani. Kryeministri u prit në një ceremoni të posaçme zyrtare ku merrnin pjesë personal...


“Start Smart”, kursi profesional orientues për punëkërkuesit e papunë

Postuar më: 15 Prill 2019

“Start SMART” është një paketë e lancuar nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit në ndihmë të punëkërkuesve të papunë prej një kohe të gjatë, duke i trajnuar ata me aftësitë bazë për kërkimin e një vendi pune. Paketa u mi...


Kryeministri Edi Rama takon Kryeministrin grek Alexis Tsipras

Postuar më: 12 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim me Kryeministrin e  Greqisë Alexis Tsipras, gjatë zhvillimit të samitit 16+1 mes vendeve të Europës Juglindore dhe Kinës. Biseda mes tyre u përqendrua në reformat e ndërmarra nga Shqipëria me synim...


Kryeministri Edi Rama takon Kryeministrin e Republikës Popullore të Kinës Li Keqiang

Postuar më: 12 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim bilateral me Kryeministrin e Republikës Popullore të Kinës Li Keqiang, gjatë zhvillimit të samitit 16+1, mes vendeve të Europës Juglindore dhe Kinës. Gjatë këtij takimi, Kryeministri Rama i kërkoi ...


Integrimi Europian, Shqipëria i ka plotësuar të gjitha detyrat për të çelur negociatat për anëtarësim në BE

Postuar më: 11 Prill 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Vetëm pak ditë më parë, në Komisionin e politikave të jashtme të Parlamentit Europian, Komisioneri Hahn theksoi pa asnjë ekuivok se Shqipëria ka ecur përpara në mënyrë t...


Kryeministri Edi Rama me studentët në ambientet e rindërtuara të konvikteve

Postuar më: 11 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në Qytetin Studenti, me studente të godinave 28/29 ku kanë përfunduar punimet e rindërtimit në ambientet e përbashkëta. Puna ka përfunduar në 3 godina dhe vazhdon intensivisht në 11 godina të tjera: Kryeministri Edi ...


Kryeministri Rama nderohet me medaljen e Komandantit të Urdhrit të Shën-Karlit

Postuar më: 10 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama zhvilloi një vizitë zyrtare në Principatën e Monakos, me ftesë të Princit Alberti II. Kryeministri u prit në një ceremoni të veçantë zyrtare në Pallatin Mbretëror në Monako nga Princi Alberti II dhe kreu i qeveris...


Rezultatet e luftës kundër korrupsionit

Postuar më: 10 Prill 2019

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet javore të Task Forcës Antikorrupsion: Jam këtu përpara jush në këtë raportim të përjavshëm, lidhur me masat dhe rezultatet e punës së strukturave të luftë...


Transformimi rrënjësor i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” vijon

Postuar më: 9 Prill 2019

Transformimi rrënjësor i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” po vijon me investimin për ndërtimin e Spitalit të ri të Kirurgjisë, Spitalin e ri të Sëmundjeve të Brendshme dhe Pediatrinë. Kryeministri Edi Rama, së bashku m...


Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Postuar më: 8 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama me studentë praktikantë në hapjen e thirrjes së katërt të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës:  Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që përsëri i kushtojmë një kohë këtij procesi tërësor të Pak...


Nisin punimet për ndërtimin e aeroportit të Kukësit

Postuar më: 6 Prill 2019

Punimet për ndërtimin e aeroportit  të Kukësit, këtij projekti strategjik për shkak dhe të vendndodhjes së tij midis Tiranës dhe Prishtinës, si dhe me potencial të jashtëzakonshëm për të gjithë ekonominë kombëtare, kanë nisur tash...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët