Ashpërsim masave kundër aktivitetit të paligjshëm brenda burgjeve

Postuar më: 23 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e drejtorit të ri të Policisë së Burgjeve: Përshëndetje të gjithëve! Qeveria, Ministria e Drejtësisë dhe posaçërisht, ministrja e Drejtësisë kanë qenë qysh në krye të herës të angazhu...


QSUT me dy spitale të reja moderne

Postuar më: 23 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e kantierit për ndërtimin e Spitalit të ri të Sëmundjeve të Brendshme dhe Spitalit të Kirurgjisë: Ka një shprehje që thotë, “spitali nuk është asnjëherë vendi i përshtatshëm për të qenë...


1 Janar, stop basteve dhe çdo lloj loje fati

Postuar më: 22 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me gra dhe vajza në Laprakë, Tiranë:    Sot zgjodhëm të vijmë këtu, në Laprakë, sepse kjo është një nga zonat më të prekura, ndoshta zona më e prekur në Tiranë nga sëmundja e kumarit, m...


Bursë 1000 dollarë në vit për nxënësit ekselentë të Mësuesisë

Postuar më: 22 Tetor 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me nxënës ekselentë që kanë zgjedhur Mësuesinë: Përshëndetje të gjithëve! Po ju them që në fillim që është një ditë shumë e bukur, sepse kemi pritur prej kohësh që të vijë dita kur nx...


Lehtësitë fiskale rrisin biznesin

Postuar më: 22 Tetor 2018

Fabrika e vajit të ullirit “Subashi” është një ndër sipërmarrjet e mëdha në vend për përpunimin dhe prodhimin e vajit të ullirit të virgjër dhe ekstra të virgjër. Ullishtat nga të cilat merret lënda e parë ndodhen në Marikaj, ...


Lumi Gjanica, nga rrëmuja urbane në një hapësirë sociale e rijetëzuar

Postuar më: 20 Tetor 2018

Rikualifikimi urban i qendrës së qytetit të Fierit ka prekur edhe zonën përreth lumit Gjanica. Rehabilitimi i lumit Gjanica, rindërtimi i urës ekzistuese dhe ndërtimi i një ure të re, koristë e biçikletave, rikonstruksioni i fasadave, ins...


Spitali i Fierit, transformim rrënjësor në infrastrukturë dhe shërbime

Postuar më: 20 Tetor 2018

Në spitalin rajonal të Fierit janë shtuar shërbimet për pacientët, të ofruara këto përmes aparaturave të teknologjisë së lartë. Rreth 1 milionë euro janë investuar vetëm gjatë këtij viti, në pajisje ekzaminuese dhe intervenuese bas...


“Graviteti Magjik” nga Marc Chagall në COD

Postuar më: 19 Tetor 2018

U çel sot në ambientet e Qendrës për Hapje dhe Dialog në Kryeministri dhe në praninë e Kryeministrit Rama dhe miq nga Europa, ekspozita e Marc Chagall nën titullin “Graviteti Magjik”. Në fjalën e tij përshëndetëse Kryeministri Rama v...


Nisin punimet për seksionin detar të TAP në Shqipëri

Postuar më: 19 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nisjes së punimeve për seksionin detar të TAP në Shqipëri: Përshëndetje të gjithëve! Është e pashmangshme që sa herë vijmë në Fier, çfarëdo vepre madhështore apo modeste që të bëjm...


Kontrolli mjekësor falas, një realitet shembullor i një investimi të madh për shëndetin

Postuar më: 18 Tetor 2018

Në vitin e tretë të kontrollit bazë mjekësor falas, numri i qytetarëve që e kryejnë është në rritje të ndjeshme. Siç ndryshe njihet, check up kryhet falas për të gjithë grupmoshat nga 35-70 vjeç. Kryeministri Edi Rama kreu sot kontro...


Ndalimi i basteve dhe kazinove, 700 milionë euro për konsum familjar

Postuar më: 18 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën plenare në Kuvendin e Shqipërisë: Me mirëkuptimin e drejtuesit të seancës dhe të të gjithëve ju, do të dal nga tema e seancës, për t’i kushtuar disa minuta temës së ditës, lojërave të fat...


Projekt-buxheti 2019, më shumë kujdes social, investime dhe punësim real

Postuar më: 17 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e Këshillit Ekonomik Kombëtar: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit për praninë tuaj në këtë takim të Këshillit Ekonomik Kombëtar, ku do të diskutohet për projektbuxhetin e viti...


Raporti javor mbi rezultatet e luftës antikorrupsion

Postuar më: 17 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet e luftës kundër korrupsionit: Masat e marra në inspektimin, evidentimin dhe procedimin e rasteve dhe formave të korrupsionit vijojnë në mënyrë intensive nga Ta...


Shqiperiaqeduam.al, miku juaj me një klik

Postuar më: 17 Tetor 2018

Kryeministri Edi Rama në takimin e javës me qytetarë që kanë gjetur zgjidhjen, duke adresuar problemin e tyre në Platformën e Bashkëqeverisjes Shqiperiaqeduam.al Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit të ...


Transformim spektakolar në krahun lindor të Unazës së Madhe të Tiranës

Postuar më: 16 Tetor 2018

Filluan punimet në zonën lindore të unazës së madhe të Tiranës, e cila pritet të pësojë ndryshim rrënjësor urban edhe të zonës përrerh. Projekti për këtë zonë, e cila integron Shkozën me unazën e madhe të qytetit, do të plotës...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët