Nderojmë sakrificën sublime të dëshmorëve të Atdheut

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin përkujtimor të 75-vjetorit të çlirimit të Atdheut: Shumë të nderuar të pranishëm; Familjarë të dëshmorëve të luftës; Përfaqësues të organizatave të veteranëve dhe të organizatave që vij...


Projekti 100 milionë euro me BE dhe BERZH për turizmin

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit të ri në mbështetje të turizmit:  Shqipëria nuk do të ishte i njëjti vend që është sot, pa mbështetjen e Bashkimit Europian dhe gjithashtu, mbështetjen e vazhdueshme të Bankës ...


Festat Lokale 2019

Postuar më: 3 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Ishull Lezhë, ku u prezantua kalendari i aktiviteteve kulturore dhe festave lokale për sezonin turistik 2019:   Përshëndetje të gjithëve! Në radhë të parë faleminderit mikpritësit në këtë pikë t...


Kryeministri Edi Rama për Samitin e Berlinit dhe disa ndryshime në Kodin Penal

Postuar më: 2 Maj 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste:  Të nderuar deputetë, deputete, ministre dhe ministra! Sot,  dua të ndaj me ju dhe me publikun nismën tonë më të re parlamentare për disa ndryshime t...


Kryeministri Rama takim me kryetaren e Partisë Socialdemokrate Nahles

Postuar më: 30 Prill 2019

Kryeministri Rama zhvilloi sot një takim me Kryetaren e Partisë Socialdemokrate Andrea Nahles, ku u diskutua procesi i integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Kryeministri e njohu zonjën Nahles me reformat e ndërmarra nga qeveria shqi...


Samiti i Berlinit, Kryeministri Rama me Kancelaren Merkel

Postuar më: 30 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim dypalësh me Kancelaren e Republikës Federale të Gjermanisë Angela Merkel. Në këtë takim u diskutua mbi ecurinë e reformës në drejtësi dhe procesin e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europi...


“Start Smart”, orientim drejt tregut

Postuar më: 30 Prill 2019

451 kursantë po trajnohen nga Qendra Rajonale e Formimit Profesional në Elbasan, nëpërmjet kursit “Start Smart”. “Start Smart” është një instrument i rëndësishëm për profilizimin apo riprofilizimin e çdo punëkërkuesi të papunë...


Elbasan, fabrikë e re për prodhimin e lëndës së parë për bateritë

Postuar më: 30 Prill 2019

Fabrika e re për prodhimin e lëndës së parë për bateritë e makinave, në Bradashesh, Elbasan, është investimi më i ri në këtë zonë me vlerë mbi 20 milionë dollarë. E ngritur mbi një tokë djerrë dhe të pashfrytëzuar prej vitesh, ...


Partneritet i frytshëm mes Shërbimit Kombëtar të Punësimit dhe biznesit

Postuar më: 30 Prill 2019

Partneriteti mes Shërbimit Kombëtar të Punësimit dhe biznesit është dëshmuar një bashkëpunim i frutshëm në gjetjen e fuqisë punëtore të aftë dhe të gatshme për punë. Një nga këto biznese është edhe fabrika e prodh...


Për Elbasanin e katër viteve të ardhshme

Postuar më: 27 Prill 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama me qytetarë në Elbasan në vijim të ciklit Bashkia që Duam:    Shumë faleminderit! Më vjen mirë që jemi këtu sot! Më vjen mirë që edhe njëherë tjetër, si gjithmonë në Elbasan, kur takohemi në mo...


Qendër e re moderne për të gjitha shërbimet publike të administratës

Postuar më: 27 Prill 2019

Qytetarët e Shkodrës tashmë kanë mundësinë të marrin shërbime cilësore, transparente dhe të aksesueshme nga të gjithë, në zyrën e re rajonale të ADISA-s në këtë qytet. Zyra e sapoçelur ofron rreth 400 shërbime, nga 23 sportele, s...


“Bashkia që duam” me qytetarët shkodranë

Postuar më: 26 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e ciklit kombëtar “Bashkia që duam”, me qytetarët e Shkodrës Shumë faleminderit për mikpritjen dhe për kohën tuaj që të zhvillojmë këtë takim të ciklit kombëtar për Bashkinë që duam! Më ven shu...


Bajza drejt transformimit urban

Postuar më: 26 Prill 2019

Qendra e Bajzës, në Malësinë e Madhe po transformohet rrënjësisht falë projektit për rikualifikimin e saj, një investim  i shumëpritur nga banorët e qytezës. Kryeministri Edi Rama ishte sot në Bajzë, ku inspektoi në terren ecurinë e ...


Agroturizmi, një eksperiencë e suksesshme

Postuar më: 26 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit në bashkëbisedim me banorë të Kosanës, pas vizitës në një prej distilerive të esencave të bimëve medicinale, që ka ndihmuar edhe në punësimin e komunitetit të zonës:    Respekte të gjithëve për mikpritje...


“Aleksandër Moisiu Njeriu dhe Artisti”

Postuar më: 25 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e ekspozitës në sallën e COD në Kryeministri me 44 foto të rralla që tregojnë momentet më të rëndësishme të jetës së Aleksandër Moisiut:    Shumë i nderuar zoti President dhe shumë i ...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët