Me qytetarë të Mirditës në takimin publik “Bashkia që duam”

Postuar më: 13 Shkurt 2019

Kryeministri Edi Rama me qytetarët në takimin publik të ciklit kombëtar “Bashkia që Duam”, në Mirditë:    Kryeministri Edi Rama: Më vjen shumë mirë që jemi përsëri këtu. Herën e fundit kemi pasur një takim të ngjashëm dhe ...


Fermat blegtorale, orientimi i ri i fermerëve

Postuar më: 13 Shkurt 2019

Janë të shumtë fermerët e bizneset që po i kthejnë gjithnjë e më shumë sytë drejt blegtorisë, ku cilësia e lartë e produktit vendas po i shndërron në marka të cilësisë në treg. Kompleksi blegtoral “Flori” në Lezhë është nj...


Mrizi i Zanave, model i agroturizmit në vend

Postuar më: 13 Shkurt 2019

 “Mrizi i Zanave” në fshatin Fishtë të Lezhës, prej disa kohësh është kthyer në një nga bujtinat më të zëshme në vend, që mirëpret turistë nga vendi dhe të huaj, duke përfaqësuar një shembull të vërtetë suksesi në agrobiz...


Zejmen rinovim rrjetit elektrik pas 5 dekadash

Postuar më: 13 Shkurt 2019

Në Zejmen të Lezhës ka përfunduar faza e parë e investimit në rrjetin elektrik, që mundësoi rikonstruksionin e rrjetit të tensionit të mesëm me gjatësi rreth 65 km, si dhe të rrjetit të tensionit të ulët. Përmes këtij investimi nga ...


Hapet thirrja e katërt për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës për vitin 2019

Postuar më: 13 Shkurt 2019

Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në administratën shtetërore dhe institucionet e tjera publike”, i ndryshuar,  Ministria e Ars...


Cilësia e produkteve shqiptare në standardet europiane

Postuar më: 13 Shkurt 2019

Prej afro një dekade në treg, falë rritjes kapacitetit dhe teknologjisë së prodhimit, realizuar edhe përmes mbështetjes nga AZHBR, fabrika e përpunimit të ullirit dhe fruta-perimeve “Amarilt” në Lezhë arrin të mbulojë deri në 50% t...


“Bashkia që duam”, takim me qytetarë të Lezhës

Postuar më: 12 Shkurt 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin publik me qytetarët “Bashkia që duam”, ne qytetin e Lezhes: Më vjen mirë që jemi përsëri këtu për të bashkëbiseduar, por tanimë në kuadër të një cikli takimesh publike në fjalën “Bashkia qe du...


Trinjakët e parë të 2019 përfitojnë çekun 1.2 milionë

Postuar më: 12 Shkurt 2019

Kryeministri Edi Rama ka dhënë sot, çekun e bebes trinjakëve të parë për vitin 2019, që erdhën në jetë në maternitetin “Koço Gliozheni” në Tiranë. I shoqëruar edhe nga ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Mana...


Dëgjesë me qytetarët për normën kohore të përdorimit të makinave për të lejuar tregtimin

Postuar më: 11 Shkurt 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin publik me qytetarë që marrin zgjidhje për problemet e tyre me zyrat e administratës në Platformën e Bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al:   Kryeministri Rama: Më vjen shumë mirë që sot kemi praninë e 5 ...


Qendra Shëndetësore e Ersekës, një standard i ri në shërbimin shëndetësor parësor

Postuar më: 11 Shkurt 2019

Përmirësimi i cilësisë së shërbimit shëndetësor në kujdesin parësor është në fokus të programit  dedikuar rehabilitimit tërësor të qendrave shëndetësore dhe ambulancave në të gjithë vendin.  Nga ky program ka përfituar edhe...


Kolonja, së shpejti furnizim 24 orë me ujë

Postuar më: 10 Shkurt 2019

Qyteti i Ersekës do të furnizohet 24 orë me ujë të pijshëm, përmes ujësjellësit të ri, punimet për të cilin sapo kanë nisur me një investim rreth 430 milionë lekë. Kryeministri Edi Rama inspektoi nisjen e punimeve për ujësjellësin ...


Nis puna për aksin me rëndësi strategjike për Maliqin

Postuar më: 10 Shkurt 2019

Maliqi do të lidhet me njësitë e tij administrative, Libonikun dhe Drithasin, me një rrugë të re, të standardeve bashkëkohore. Në rrugën ekzistuese, pothuajse e pakalueshme, është hapur kantieri i punimeve që pritet të përfundojnë bre...


Korça, modeli i bashkisë që duam

Postuar më: 10 Shkurt 2019

Ndërtesa e re e Bashkisë së Korçës, investim i buxhetit të shtetit me vlerë 144 milion lekë përfaqëson modelin e parë në Shqipëri të Bashkisë së hapur për qytetarët. E konceptuar si një hapësirë pa barriera mes punonjësve dhe qy...


Korçë, investime të reja që mbështesin industrinë e turizmit

Postuar më: 9 Shkurt 2019

Markata e re e qytetit të Korçës është gati për të hapur dyert për tregtarët dhe qytetarët. Nga një godinë e shkatërruar, e braktisur, tashmë ish-ndërtesa e ndërmarrjes së mekanikës bujqësore të para viteve ’90, është transfor...


Tushemishti, një tjetër atraksion i Programit “100 fshatra”

Postuar më: 9 Shkurt 2019

Kryeministri Edi Rama, në Tushemisht, Pogradec për projekte konkrete të  Programit “100 fshatra”: Përshëndetje! Nuk mbetet shumë për të thënë. Prezantimet e bëra ishin goxha shteruese lidhur me bazat që tanimë janë hedhur për të...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët