Lavdi përjetë dëshmorit të atdheut, major Klodian Tanushit!

Postuar më: 16 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e lamtumirës së dëshmores së atdheut,  major Klodian Tanushi: Për herë të dytë në një hark shumë të shkurtër kohe, flamuri ynë kombëtar mbështjell trupin e një tjetër dëshmori të a...


Kryeministri Rama komunikim me gazetarë

Postuar më: 14 Maj 2019

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Shumë faleminderit për mundimin në një kohë kaq të shkurtër nga bashkëbisedimi i mëparshëm. Së pari, dua të komentoj pak mbi regjistrimin e përfunduar sipas afatit ligjor dje, të 61 kandid...


Komunikim i Kryeministrit Edi Rama me gazetarë

Postuar më: 12 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në komunikimin me gazetarët, lidhur me zhvillimet e ndodhura në protestën e opozitës: Në këto momente, kur pa diskutim të gjithë shqiptarët dhe jo ata brenda vendit vetëm, por edhe ata jashtë vendit i kanë sytë të...


Lavdi përjetë dëshmores së atdheut, nëntetares Zarife Hasanaj!

Postuar më: 10 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e lamtumirës së dëshmores së atdheut,  nëntetares Zarife Hasanaj: Vështirë sa s’thuhet të gjenden fjalët e lamtumirës për ushtaraken jetëndërruar, të ndjerën Zarife Hasanaj, këtu, n...


Rregulla strike për rritjen e sigurisë ushqimore

Postuar më: 9 Maj 2019

Thertore “Shushica”, në Vlorë, është një pikë e mirënjohur për blegtorët e zonës, e cila nga një thertore publike, e rikthyer në funksion pas 30 viteve, falë investimit privat, sot është një pikë ku teknologjia bashkëkohore në ...


KE do tregojë qartë progresin dhe konsolidim e punës me reformat

Postuar më: 8 Maj 2019

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Përfaqësuesen e Lartë për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë të Bashkimit Europian, Federica Mogherini, pas takimit në Tiranë: Kryeministri Edi Rama: Më vjen mirë që sot, në vigjilje t...


Sarajevë, fokus të veçantë Ballkanit dhe investimeve në rajonin tonë

Postuar më: 8 Maj 2019

Në panelin e liderëve, Kryeministri Rama iu përgjigj disa pyetjeve që kishin të bënin me klimën e biznesit në vendet e Ballkanit Perëndimor, si edhe mundësitë për të nxitur edhe më shumë investimet e huaja si rezultat i proceseve integ...


Paketa e ndryshimeve penale – Fund çdo kërcënimi nga ushqimi për shëndetin

Postuar më: 7 Maj 2019

Siguria ushqimore në produktet industriale, ku përfshihet dhe buka e përditshme për konsumatorin shqiptar, është në qendër të vëmendjes së qeverisë. Një masë shumë e rëndësishme në drejtim të rritjes së sigurisë ushqimore ka qen...


Ambasada Ime, një aplikacion në shërbim të qytetarëve shqiptarë

Postuar më: 6 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e platformës digjitale Ambasada Ime, një aplikacion në shërbim të qytetarëve shqiptarë: Përshëndetje! Ju faleminderit për ftesën për të thënë disa fjalë në këtë takim të javës së Eu...


Ndryshimet në Kodin Penal – Siguria ushqimore, një sfidë e madhe

Postuar më: 6 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me operatorë në sektorin ushqimor:   Shumë faleminderit të gjithë të pranishmëve! Është një temë jashtëzakonisht e rëndësishme, me një peshë të jashtëzakonshme mbi opinionin publik në pikëpam...


Paketa e ndryshimeve në Kodin Penal kundër falsifikatorëve të produkteve ushqimore

Postuar më: 6 Maj 2019

“Extra Milk” është një sipërmarrje e vogël familjare, e cila ka krijuar emrin e mirë në tregun vendas, falë produkteve cilësore dhe sigurisë ushqimore që garanton. Si një sipërmarrje, e cila e ka ndërtuar suksesin e saj bazuar tek b...


Nderojmë sakrificën sublime të dëshmorëve të Atdheut

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin përkujtimor të 75-vjetorit të çlirimit të Atdheut: Shumë të nderuar të pranishëm; Familjarë të dëshmorëve të luftës; Përfaqësues të organizatave të veteranëve dhe të organizatave që vij...


Projekti 100 milionë euro me BE dhe BERZH për turizmin

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit të ri në mbështetje të turizmit:  Shqipëria nuk do të ishte i njëjti vend që është sot, pa mbështetjen e Bashkimit Europian dhe gjithashtu, mbështetjen e vazhdueshme të Bankës ...


Festat Lokale 2019

Postuar më: 3 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Ishull Lezhë, ku u prezantua kalendari i aktiviteteve kulturore dhe festave lokale për sezonin turistik 2019:   Përshëndetje të gjithëve! Në radhë të parë faleminderit mikpritësit në këtë pikë t...


Kryeministri Edi Rama për Samitin e Berlinit dhe disa ndryshime në Kodin Penal

Postuar më: 2 Maj 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste:  Të nderuar deputetë, deputete, ministre dhe ministra! Sot,  dua të ndaj me ju dhe me publikun nismën tonë më të re parlamentare për disa ndryshime t...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët