Me qytetarët e Durrësit në takimin publik “Bashkia që duam”

Postuar më: 29 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin publik “Bashkia që duam”, në qytetin e Durrësit:   Përshëndetje! Po më thonte Gjushi kur po vinim, që nesër do keni vizitorë nga Vora, nga Kamza, nga Kavaja, nga Vau i Dejës, nga Shkodra, punonjës të...


10 vjet në NATO

Postuar më: 29 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremonialin e shënimit të 10 vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO:   Zoti President i Republikës, Shkëlqesi dhe të ftuar nga vendet partnere, Oficerë, nënoficerë dhe efektivë të Forcav...


Shqipëria, sot shumë më e sigurtë se 5 vite më parë

Postuar më: 28 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën plenare të Kuvendit: Përgatitja për këtë seancë ishte një mundësi për të parë edhe një herë panoramën e ndryshimit r rënjësor që ka nisur dhe vazhdon në Policinë e Shtetit dhe në tërë...


Shqipëriaqëduam.al., 24 orë në shërbim me rezultate domethënëse

Postuar më: 27 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarët që kanë marrë zgjidhje përmes Platformës së Bashkëqeverisjes, Shqipëriaqëduam.al: Kryeministri Rama:  Jemi këtu për eventin javor të bashkëqeverisjes. Së pari, dua të nënvizoj se...


Ashpërsim masave në Kodin Penal për dhunën ndaj mjekëve

Postuar më: 26 Mars 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në tryezën publike të konsultimit me mjekë dhe punonjës të sektorit të shëndetësisë:  Përshëndetje të gjithëve! Faleminderit për organizimin e kësaj tryeze publike konsultimi, lidhur me adresimin e  nj...


Pakti për Universitetin, u-transparenca.al portali që garanton transparencën e IAL-ve

Postuar më: 25 Mars 2019

Nga takimi i Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e Portalit të ri u-transparenca.al, një instrument për garantimin e kontrollit dhe transparencës në institucionet e Arsimit të Lartë, pjesë e kërkesës së studentëve, përfshirë në Pa...


Berat, destinacioni i 110 mijë vizitorëve në 4 vjet

Postuar më: 16 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me 200 operatorë turistikë të Beratit: Shumë faleminderit për praninë tuaj në këtë verandë spektakolare, që është rezultat i punës së një familjeje, e cila një rrënojë e ka kthyer në një tjetër ...


Berat, për Bashkinë që duam

Postuar më: 15 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin e ciklit kombëtar “Bashkia që duam” në Berat: Përshëndetje të gjithëve! Shumë faleminderit për këtë mikpritje të jashtëzakonshme! Ne jemi këtu në vazhdën e serisë së takimeve në të gj...


Pakti për Universitetin, 1 milionë euro për fermën e parë didaktike

Postuar më: 15 Mars 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama me pedagogë dhe studentë të Universitetit Bujqësor të Tiranës për partneritetin qeveri-universitet në kuadrin e angazhimeve të Paktit për Universitetin: Sot dëshiroja shumë të isha këtu, sepse besoj që ...


373 studentë ekselentë në administratë, fitues të Platformës Punë të Mbarë

Postuar më: 12 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me studentët ekselentë, fitues të Platformës Punë të Mbarë, të cilët bëhen pjesë e administratës publike: Është kënaqësi, realisht, ky moment, sepse kurorëzohet një nga pikat e rëndësishme të n...


Bashkë për Futbollin Shqiptar, me një reformë të thellë modernizuese

Postuar më: 11 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me drejtues të Federatës Shqiptare të Futbollit dhe klubeve sportive:  I nderuar zoti President, Të nderuar të pranishëm, Sot, ne jemi mbledhur këtu si rezultat i nevojës për një reagim të përba...


Në Fier për Bashkinë që duam

Postuar më: 9 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin publik të ciklit kombëtar “Bashkia që duam”, në Fier Përshëndetje të gjithëve! Shumë, shumë faleminderit që keni ardhur këtu kaq të shumtë në numër! Më vjen shumë mirë që sot jemi këtu! Më k...


Agroturizmi, transformim i potencialeve të fjetura në burim rritjeje ekonomike

Postuar më: 8 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin për Programin Kombëtar 100 fshatrat, në Libofshë, Fier: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit për praninë tuaj! Jemi këtu për të vazhduar një seri takimesh në stacionet e 100 fshatrave. Ësh...


Platforma e Bashkëqeverisjes, instrument për administratën që duam

Postuar më: 7 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarë që kanë marrë zgjidhje për problemet e tyre, duke iu drejtuar Platformës së Bashkëqeverisjes, Shqiperiaqeduam.al: Kryeministri Edi Rama: Jemi këtu për eventin e javës së Platformës së ...


Kuvend, fjala e Kryeministrit Edi Rama

Postuar më: 5 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Përshëndetje të gjithëve! E mora këtë fjalë qysh në fillim, për arsye se pastaj më duhet të largohem për të shkuar matanë detit dhe për të bërë përpjekjen time, që të...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët