Prespa, një tjetër pikë e magjishme e Programit Kombëtar 100 Fshatrat

Postuar më: 28 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Prespë, në rrugëtimin e Programit Kombëtar 100 Fshatrat: Përshëndetje të gjithëve! Mirë se ju gjetëm! Më vjen mirë që e zhvillojmë këtë takim këtu, në një zonë kaq të mrekullueshme, ku sapo ka f...


Rritje deri 24-fish e çekut të bebes

Postuar më: 26 Shtator 2018

Komunikimi i Kryeministrit Edi Rama në platformat sociale për politikat e reja për fëmijët e porsalindur:  Jemi këtu, sëbashku me ministren e Shëndetësisë dhe të Mirëqenies Sociale, për të anonçuar një politikë të re që e konside...


Nivica, një pikë referimi në jetësimin e Programit “100 FSHATRAT”

Postuar më: 25 Shtator 2018

Vitin e kaluar prestigjiozja “Washington Post” shkruante në audiencën e publikut amerikan sa më poshtë për Nivicën ku jemi mbledhur sot: “Peizazhi i mrekullueshëm, natyrë e paprekur, shihen barinjtë në jetën e përditshme, e cila ...


Çmimi Shkencor Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Postuar më: 20 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e ndarjes së çmimit shkencor “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, të zhvilluar në Akademinë e Shkencave: Sinqerisht faleminderit për ftesën, për të qenë i pranishëm në këtë moment ceremonial...


Të gjithë vëmendjen tek njerëzit

Postuar më: 20 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Dua të sjell në vëmendje të publikut një shembull kuptimplotë të asaj që është dyfytyrësia e përditshme e atyre që sot mungojnë këtu, edhe pse Teatrin Kombëtar e kishin l...


Dëshmi të reja/ Shqipëriaqëduam.al, zgjidhja e problemit në kohë reale

Postuar më: 19 Shtator 2018

Takimi javor në Sallën e Hartave në Kryeministri, ku njerëz të zakonshëm vijojnë dëshmojnë sesi përmes platformës shqiperiaqeduam.al kanë gjetur rrugën e zgjidhjes së problemeve të mbetura pa përgjigje në zyrat e shtetit:   ...


Gëzuar vitin e ri shkollor!

Postuar më: 17 Shtator 2018

Përshëndetja e Kryeministrit Edi Rama në ditën e parë të çeljes së vitit të ri shkollor 2018-2019, nga ambientet e reja të shkollës “Kosova”: Përshëndetje të gjithëve! Është një ditë shumë e shënuar për fëmijët, nxënësit...


“Air Albania” nis fluturimin

Postuar më: 14 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e inaugurimit të kompanisë së parë kombëtare të fluturimeve, “Air Albania”: Është një emocion tejet i veçantë për mua, por besoj jo vetëm për mua, që sot mes miqsh, bashkëpunëtorësh...


Viti i ri shkollor, një vit risish në rrugën e rilindjes së arsimit

Postuar më: 14 Shtator 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues, fitues të portalit “Mësues për Shqipërinë”:  Përshëndetje të gjithave dhe atyre pak të gjithëve që janë këtu në sallë! Besoj ju kujtohet disa kohë më parë, kur në ...


700 mësues ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta

Postuar më: 6 Shtator 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta:   Shume faleminderit për mikpritjen! Zysha tha përshëndetje të gjithëve, unë them përshëndetje të gjithave, se këtu nga të gjithë, ...


Dëshmi konkrete të bashkëqeverisjes me njerëzit e zakonshëm

Postuar më: 6 Shtator 2018

Takimi javor në Sallën e Hartave në Kryeministri, ku njerëz të zakonshëm vijojnë dëshmojnë sesi përmes platformës shqiperiaqeduam.al kanë gjetur rrugën e zgjidhjes së problemeve të mbetura pa përgjigje në zyrat e shtetit:   Krye...


Viti i ri shkollor 2018-2019, momenti për të ofruar një histori të re në edukimin e formimin e fëmijëve

Postuar më: 4 Shtator 2018

Viti i ri shkollor për Greisin dhe Rein, por dhe për çdo nxënës nga klasa e parë deri në të kartën, nis me një risi. Ata për herë të parë do të marrin librat falas. Greisi dhe Rei dy fëmijët e familjes Karaj, në kryeqytet, përkatë...


190 mijë nxënës, libra falas nga klasa e parë deri në të katërtën

Postuar më: 3 Shtator 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues, për shpërndarjen e librave falas nga klasa e parë në të katërtën: Mirëdita dhe shumë faleminderit që keni ardhur! Arsyeja e këtij takimi është nisja e vitit të ri shkollor me disa r...


Libra shkollorë falas për të gjithë fëmijët nga klasa e parë, deri në klasën e katërt

Postuar më: 2 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues dhe prindër të qytetit të Vlorës,  për  të promovuar masën e re të qeverisë, dhënien e librave falas për të gjithë fëmijët nga klasa e pare, deri në klasën e katërt: Shumë fal...


Shqipëria turistike 2018, sezoni më i pastër, më i sigurt, më i larmishëm

Postuar më: 1 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me operatorë turistik dhe vrojtues plazhi në Radhimë, Vlorë:   Së pari, dua t’i shpreh gjithë respektin dhe falënderimet e mia vajzës, se një vajzë është vetëm në mos gabohem dhe djemve që ...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët