Raporti Javor Publik kundër korrupsionit

Postuar më: 10 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, njëkohësisht Koordinatore Kombëtare e Antikorrupsionit, Etilda Gjonaj, mbi masat ndëshkimore të Task Forcës Antikorrupsion: Veprimtaria e Task Forcës Antikorrupsion dhe institucioneve të tje...


Rezultatet javore të luftës kundër korrupsionit

Postuar më: 3 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet javore të luftës kundër korrupsionit:  Task Forca Antikorrupsion, së bashku me institucionet ligjzbatuese, po vijon me përpikmëri zbatimin e planeve të punës ...


Paketë e re investimesh 2018-2020 për Korçën

Postuar më: 29 Shtator 2018

Konferencë për shtyp e Kryeministrit, pas mbledhjes së qeverisë në Korçë:  Ne jemi këtu, në Korçë, për stacionin e radhës së muajit. Ju e dini që çdo muaj qeveria ka një stacion jashtë Tirane për të zhvilluar mbledhje dhe aktivit...


Raporti publik javor për masat antikorrupsion

Postuar më: 26 Shtator 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet e luftës kundër korrupsionit: Veprimtaria e Task Forcës Antikorrupsion ka vijuar me kontrolle dhe inspektime në institucionet që ofrojnë shërbime ndaj publikut, ...


Antikorrupsioni do të përshkallëzohet në të gjitha zyrat e shërbimeve për qytetarët

Postuar më: 25 Shtator 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë: Platforma e bashkëqeverisjes shqiperiaqeduam.al dhe Task Forca Antikorrupsion e qeverisë nga njëra anë, si edhe bashkëpunimi në rritje Prokurori – Polici e Shtetit nga ana tjetër, po e ...


Maas: Shqipëria mund të mbështetet gjithmonë në ndihmën e Gjermanisë

Postuar më: 19 Shtator 2018

Deklarata për mediat e Kryeministrit Edi Rama dhe ministrit të Jashtëm Federal të Gjermanisë, Heiko Maas:  Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje! Është kënaqësi që sot, ne mikpresim ministrin Mass dhe është një rast i mirë për të shp...


Lufta kundër korrupsionit, sfidë e qeverisë shqiptare

Postuar më: 19 Shtator 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Task Forca Antikorrupsion ka vijuar me intensitet të lartë  verifikimin e të gjitha denoncimeve të qytetarëve edhe kontrollin e ligj...


“Integrimi i Ekonomisë Rajonale”, takim informal i Kryeministrave të rajonit

Postuar më: 27 Gusht 2018

Konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Edi Rama, Kryeministrit të Malit të Zi Dushko Markoviç, Kryeministrit të Kosovës Rramush Haradinaj, Komisionerit për Zgjerimin Johannes Hahn dhe Presidentit të BERZH Suma Chakrabarti, në ...


NJOFTIM PËR SHTYP

Postuar më: 24 Korrik 2018

Për shkak të mbarimit të mandatit të gjyqtarit aktual të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut (GJEDNJ), Shqipëria zhvilloi procedurën e përzgjedhjes së kandidatëve që rekomandohen për pozicionin e gjyqtarit t...


Hanh: Screening, pjesë e procesit të negociatave

Postuar më: 17 Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Komisionerin europian për Zgjerimin Johannes Hahn për fazën përgatitore të procesit negociator: Kryeministri Edi Rama: Së pari, dëshiroj të falënderoj Komisionin Europian, Komisionerin, ekip...


Tusk: Shqipëria, një partner dhe një mik i BE

Postuar më: 13 Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Presidentin e Këshillit Europian, Donald Tusk, në Bruksel: Donald Tusk: Mirëdita dhe më lejoni t’i shpreh mirëseardhjen time të ngrohtë, mikut tim të mirë, këtu në Bruksel, Kryeministër...


Rama-Hahn: Shqipëria nis procesin analitik

Postuar më: 13 Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Komisionerin për Zgjerimin Johannes Hahn, në Bruksel: Komisioneri Johannes Hahn: Të dy jemi të një mendimi se përfundimet e qershorit të Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme, i miratuar...


Shqipëri-Mal i Zi, marrëdhënie të shkëlqyera

Postuar më: 3 Korrik 2018

Konferenca e përbashkët për shtyp e Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe Kryeministrit të Malit të Zi, Duško Marković: Kryeministri Edi Rama:  Mirëdita të gjithëve! I dashur Duško, I nderuar Kryeministër i Malit të Zi! Kjo isht...


E para mbledhje e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe Malit të Zi

Postuar më: 3 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin ndërqeveritar Shqipëri-Mali i Zi, në Shkodër: Është, jo sepse duhet thënë për protokoll, por sepse ka një të vërtetë të madhe në këtë, një kënaqësi e veçantë që jemi këtu, sëbashku, ...


Punësimi vijon trendin rritës në tremujorin e parë 2018

Postuar më: 11 Qershor 2018

Konferencë për shtyp e ministrit Arben Ahmetaj:  Rritja e forcave të punës e publikuar sot nga INSTAT, konfirmon se punësimi ka vijuar trendin e tij rritës edhe në tremujorin e parë të 2018-ës. Pra, lajmi i mirë për shqiptarët punësimi...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët