Operacioni i FRONTEX, thellim i bashkëpunimit me BE në fushën e sigurisë

Postuar më: 21 Maj 2019

Konferencë e Përbashkët për Shtyp e Kryeministrit Edi Rama, Komisionerit Dimitris Avramopoulos dhe Drejtorit Ekzekutiv të FRONTEX  Fabrice Leggeri: Kryeministri Edi Rama: Nuk dua të marr kohë për të përsëritur çka u tha në eventin e ni...


Komunikim i Kryeministrit Edi Rama me gazetarë

Postuar më: 12 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në komunikimin me gazetarët, lidhur me zhvillimet e ndodhura në protestën e opozitës: Në këto momente, kur pa diskutim të gjithë shqiptarët dhe jo ata brenda vendit vetëm, por edhe ata jashtë vendit i kanë sytë të...


Qeveria miraton vendimin për aeroportin e ri ndërkombëtar të Kukësit

Postuar më: 20 Mars 2019

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, deklaratë për shtyp, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave:  Sot në mbledhjen e qeverisë, Këshilli i Ministrave ka miratuar nënshkrimin e Kontratës së Koncesionit për “Re...


Marrëdhëniet me Maqedoninë e Veriut, strategjikisht të pazëvendësueshme

Postuar më: 13 Mars 2019

Konferenca e përbashkët për media e Kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama dhe Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në Tiranë:  Kryeministri Edi Rama: Mirëdita! I nderuar Kryeministër, I dashur Zoran! Është një kënaqë...


Strategji Kombëtare për Diasporën

Postuar më: 4 Mars 2019

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, zëdhënësja e Qeverisë, Elisa Spiropali, deklaratë për shtyp: Samiti i Dytë i Diasporës, i cili përkoi me 575-vjetorin ogurmirë të Kuvendit të Lezhës, bashkoi në Tiranë mbi 1 200 p...


Indeksimi i çmimeve të barnave, rritet numri i përfituesve nga skema e rimbursimit

Postuar më: 28 Shkurt 2019

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, deklaratë për shtyp: Jam këtu sot për të komunikuar me qytetarët vendimin më të fundit të Qeverisë, që reflekton indeksimin e çmimeve për barnat e listës së rimburs...


Vlerësim për mbështetjen e PE drejt qëllimit kombëtar, çeljes së negociatave

Postuar më: 28 Shkurt 2019

Deklaratë e zëdhënëses së Qeverisë, ministre e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali: Përshëndetje! Së pari, shpreh në emër të qeverisë shqiptare dhe të Kryeministrit, keqardhjen që miqtë tanë nga Parlamenti Eur...


Shtyhet deri në fund të vitit afati për makinat e vjetra

Postuar më: 27 Shkurt 2019

Deklarata e ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Jam këtu përpara jush sot për t’ju komunikuar disa ndryshime të bëra gjatë mbledhjes së  Qeverisë, në Vendimin e ...


Hapet thirrja e katërt për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës për vitin 2019

Postuar më: 13 Shkurt 2019

Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në administratën shtetërore dhe institucionet e tjera publike”, i ndryshuar,  Ministria e Ars...


Mbyllja e kazinove, vetëm në një muaj iu kursyem familjeve shqiptare 50 milionë dollarë

Postuar më: 5 Shkurt 2019

Zëdhënësja e Qeverisë, ministre e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, në konferencën e përjavshme për mediat: Përshëndetje të gjithëve! Jam këtu për konferencën e përjavshme dhe dua ta përdor këtë mundësi ...


Universitetet të zhbllokojnë disbursimin e fondit të studentëve

Postuar më: 30 Janar 2019

Zëdhënësja e Qeverisë, ministre e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, deklaratë për problematikën e shfaqur me disbursimin e fondit të studentëve në disa universitete: Përshëndetje të gjithëve! Kryeministri dhe ...


Garantimi i procesit të mësimit, e drejtë dhe detyrë e universitetit

Postuar më: 29 Janar 2019

Zëdhënësja e Qeverisë, ministre e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, komunikon qëndrimin e Qeverisë lidhur me ankesat e panumërta të studentëve dhe prindërve për bllokimin e mësimit në disa Fakultete: Në adres...


Masat e reja ndëshkimore kundër korrupsionit

Postuar më: 23 Janar 2019

Deklaratë e Koordinatores Kombëtare të Antikorrupsionit, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet e luftës kundër korrupsionit: Jam sot këtu përpara jush në cilësinë e Koordinatorit Kombëtar Antikorrupsion në këtë raporti...


Do bëjmë për studentët më shumë se të gjitha qeveritë e marra së bashku

Postuar më: 22 Janar 2019

Zëdhënësja e qeverisë, Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, në konferencën e parë për shtyp: Përshëndetje të gjithëve, Faleminderit që keni ardhur! Është ky sot një komunikim i parë me ju, por shpr...


Pakti për Universitetin – Prezantohet projekti i Kampusit të ri Universitar në Qytetin Studenti

Postuar më: 19 Janar 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit të Kampusit të ri Universitar në zonën e Qytetit Studenti:  Sot, këtu, ne prezantojmë jo diçka të re, por prezantojmë një pune të nisur në vitin 2015, kur organizuam konkursin p...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët